Search found 5 matches

by Codster314
Sun Mar 14, 2010 2:35 am
Forum: General
Topic: Service Not Starting - Service didn't respond in a timely fa
Replies: 1
Views: 3673

Service Not Starting - Service didn't respond in a timely fa

Hello; I use to use the old BETA version (the initial one with the Service). The service worked fine in this version. When I uninstalled the old one, and reinstalled the newest version I found many features I wanted (flip/forcetextfile removed) which I love. I am glad to see more development on this...
by Codster314
Sun Sep 27, 2009 1:25 am
Forum: General
Topic: "Screen" like distortion in Service Mode.
Replies: 3
Views: 6703

Sorry for the double post... A bit more information. On Windows Server 2008, I run the .exe directly through Task Scheduler. When I run it with the option: Run only when user is logged on It runs like normal (shows the yawcam like it started up, and image is clear). But when I select: Run only when ...
by Codster314
Sun Sep 27, 2009 12:20 am
Forum: General
Topic: How To Flip Image (Vertical / Horizontal)?
Replies: 11
Views: 15066

How To Flip Image (Vertical / Horizontal)?

Hello;

Is there a way to flip the image vertically or horizontally?

If not, this owuold be a great addition for my needs (perhaps a easy addition too?). Although I notice it hasn't been updated in a while.


~code
by Codster314
Sun Sep 27, 2009 12:08 am
Forum: Beta
Topic: image quality on ftp upload
Replies: 4
Views: 17673

Ahhh! Sorry, I should of searched better before posting. I get this too, but in my case I run it in stream mode. In normal loading, it looks fine, but in service mode it looks "grainy" or "grid screen" over it. I posted picture examples in my post in the "general section". http://www.yawcam.com/foru...
by Codster314
Sat Sep 26, 2009 11:57 pm
Forum: General
Topic: "Screen" like distortion in Service Mode.
Replies: 3
Views: 6703

"Screen" like distortion in Service Mode.

Hello, I just want to say I love Yawcam, and providing this free is awesome. I have one question. When I run Yawcam (normally) the image looks okay. However when I run in "service" mode (install service & start service), I get a screen (or grid) like distortion over the image. It is not too bad... b...