"No device selected" for a while

Report and discuss bugs here!
Post Reply
kovacspeter
Posts: 2
Joined: Wed Apr 13, 2011 2:59 am

"No device selected" for a while

Post by kovacspeter » Wed Apr 13, 2011 3:06 am

I am restarting Yawcam on schedule (because if running for longer period, the stream freezes) and I have motion detection enabled.

After each restart I get a motion alert and the screenshot is completely black with "No device selected" message. When I open Yawcam to check the Motion detector screen, I see the normal camera image, so it recovers by then. Just after restart it seems that camera starts up slower then motion detector.

Thanks for paying attention. (I can provide debug log if needed.)

Advertisement



z3r0c00l12
Moderator
Posts: 1210
Joined: Wed Jan 14, 2009 3:50 am

Post by z3r0c00l12 » Thu Apr 14, 2011 1:28 am

I've seen this as well, I have it running as a service and everytime my computer starts, I get an alert with the "No device selected" picture.

johnny2000
Posts: 1
Joined: Sun Mar 28, 2021 7:11 am

Re: "No device selected" for a while

Post by johnny2000 » Sun Mar 28, 2021 7:13 am

Do we have any fix on this issue? Thank you.

Post Reply